Spring naar content

Meesterbeurs

50+, maar nog vol werkenergie?

Vergroot je werkkansen en werk bij ons aan je talenten!

Meesterbeurs? Wat is dat? Helaas zonder werk komen te zitten kan iedereen overkomen. De ervaring leert echter dat eenmaal werkloos betekent dat het voor jou als 50+’er extra moeilijk is, om zelfs in deze tijd, een nieuwe baan te vinden. Bedrijven hebben hier verschillende redenen voor, je bent niet in het bezit van het juiste diploma, je bent te specialistisch opgeleid óf zit al langere tijd met een ‘gat in je CV’.

Om deze impasse te doorbreken is de Meesterbeurs ontwikkeld, een innovatief instrument om gedurende 6 maanden de kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren voor oudere werkzoekenden. Een kans om zes maanden werkervaring op te doen! 

Vakkennis verwerven in de praktijk. Werk aan je talenten, vergroot je kan op de arbeidsmarkt, met de meesterbeurs! De Laat Kenniscentrum biedt je graag de mogelijkheid om werkervaring bij ons op te doen. Wij bieden je kwaliteit in de werkzaamheden en hebben oog voor een goede begeleiding. Ervaring opdoen in een veilige leeromgeving, daar staan wij voor!

Beschikbare vacatures meesterbeurs

Op dit moment zijn er werkplekken voor diegenen die zich verder willen ontwikkelen als administratieve kracht en/of commercieel talent. Voor meer informatie kijken naar onze vacatures op de meesterbeurs. Na jouw stage kun je aan de slag als administratieve ondersteuner op een administratieve afdeling. Je administratieve talent ontwikkelen tijdens jouw stage? Misschien ben jij wel dé administratief medewerker die men zoekt. Doe bij onzecrediteurenafdeling ervaring op en kijk of administratie bij je past. Misschien ben je zelfs zo enthousiast dat je besluit verder te studeren en je Praktijkdiploma Boekhouden PDB te halen.

‘Met mijn talent en werkervaring ben ik een waardevolle aanvulling op het team.’