Spring naar content

Verkopen op de juiste manier, waar leer je dat?

Verkopen is iets wat elk bedrijf doet. Ook wij doen aan het verkopen van diensten. Bij de laat Kenniscentrum bieden we namelijk verschillende opleidingen, cursussen en trainingen aan. Enkele vakgebieden van deze cursussen en opleidingen zijn marketing, communicatie, administratie en dergelijke.

Maar wil je meer weten over het specifiek verkopen van producten? Dan bieden wij ook daarin een speciale training. Dit is namelijk de training “verkooptraining en onderhandelingstechnieken”. In dit artikel lees je meer over de inhoud van deze training.

Verkopen, wat biedt deze cursus aan?

Je wil natuurlijk een zo hoog mogelijke verkoop realiseren wanneer je producten verkoopt. Maar hoe ga je dit precies aanpakken? Naast productkennis is het belangrijk om pro actief met de klant om te gaan. Bij de verkooptraining wordt de theorie doorgenomen over het verkopen. Maar daar blijft het niet bij. De theorie die je leert wordt meteen in de praktijk toegepast.

Naast de theorie en praktijk om een goed verkoopresultaat te realiseren, wordt er ook aandacht besteed aan de onderhandelingstechnieken.

Waaruit bestaat de cursus?

De cursus “verkooptraining en onderhandelingstechnieken” bestaat uit verschillende onderwerpen die aan bod komen.

Centraal hierin staan de voorbereiding van een verkoopgesprek, het contact leggen met klanten en het presenteren van je producten. Maar daar blijft het niet bij. Het is namelijk ook belangrijk om meer te weten te komen over het presenteren van de prijs, het kunnen weerleggen van bezwaren en het goed afsluiten van een verkoop.

Enkele tips

Om alvast een voorproefje te geven over enkele onderhandelingstechnieken is er een artikel geschreven hierover. De vijf tips die hiervoor zijn in het kort als volgt:

  • Ken je onderhandeldoelen;
  • Verzamel vooraf de feiten;
  • Iedereen is een winnaar;
  • Wees daarom menselijk;
  • Neem de tijd gedurende een verkoopproces.

Deze vijf tips helpen tijdens de onderhandelingstechnieken en in je verkoopgesprek. Benieuwd naar meer tips en hoe je goed kan verkopen? Meld je dan aan voor de cursus.

Cursus verkopen en de Laat

Voor de cursus “verkooptraining en onderhandelingstechnieken” kan je je nog aanmelden door te bellen naar 040-2485582 of mailen naar info@delaatkenniscentrum.nl

De cursus start al in mei dus wees er op tijd bij!