Spring naar content

Meer over: Online Advertising

Reclame is niet meer weg te denken. De laatste jaren is reclame en marketing via het internet uitgegroeid tot de grootste reclamemarkt. Durf jij jezelf te ontwikkelen tot dé specialist binnen jouw bedrijf op het gebied van online advertising. Jouw kracht is dat jij weet hoe je het aantal relevante bezoekers van een website kan verhogen door een doelgerichte affiliate marketing. Jij weet hoe een campagne effectief ingezet kan worden om gestelde doelen te behalen, jij hebt kennis van de wijze waarop deze verschillende campagnes via verschillende apparaten kunnen worden aangemaakt (bijvoorbeeld laptop of tablet). Een succesvolle landingspagina ontwikkelen is voor jouw gesneden koek, want jij kent de belangrijkste factoren zodat via online advertising conversies gerealiseerd worden. Na de opleiding NIMA basiskennis online marketing of NIMA online Marketing weet jij hoe het kan en enthousiasmeert jouw leidinggevenden in jouw meerwaarde voor het bedrijf.

Meer over Online Advertising

Online advertising wordt ook wel online marketing genoemd. Het zijn advertenties die het internet gebruikt voor promotionele marketing boodschappen aan de consument.

Online Advertising kan op verschillende manieren, te denken aan e-mail marketing, search engine marketing (SEM), social media marketing, web banner reclame en/of mobiele reclame. Online advertising is een samenspel tussen de adverteerder, uitgever en soms ook reclamebureaus. Online advertising is niet brancheafhankelijk en wordt gebruikt in vrijwel alle sectoren.

Blokkeren van advertenties

Vaak zien consumenten online reclame als een ongewenste afleiding met weinig voordelen. Ze wenden zich in toenemende mate tot het blokkeren van advertenties voor een verscheidenheid van redenen. Dit zorgt voor dalende advertentie-inkomsten. Sommige uitgevers van advertenties plaatsen daarom hun inhoud achter paywalls zodat de boodschap uiteindelijk toch bij de consument terecht komt.

Kortom het maken van een goede online advertentie begint met kennis. Kijk hoe jij online advertising voor jouw werkgever kan verbeteren en start binnenkort met de opleiding NIMA basiskennis online marketing of NIMA online Marketing.