Spring naar content

Nieuws van NIMA geeft je nieuwe inzichten

NIMA nieuws en de Laat Kenniscentrum

Waarom leveren wij nieuws voor NIMA? De Laat Kenniscentrum is NIMA Education Partner. Omdat je een NIMA opleiding enkel kunt volgen bij een door de examenkamer geselecteerde samenwerkingspartner. Er zijn vele voordelen aan deze samenwerking. Naast dat jij zeker weet dat jouw docenten op de hoogte zijn van de laatste opmerkelijke nieuwsberichten en achtergronden op het gebied van marketing, communicatie en sales heb jij de laatste weetjes voor jouw examen.

Onze docenten worden regelmatig gevraagd naar de hedendaagse kijk op de diverse branches. Onze docent Gilbert de Laat leverde recent nog een bijdrage aan aan de marketingtribune. Ook zijn kennis wordt gewaardeerd en is nieuws voor NIMA.

Omdenken van USP naar UBR

UBR geeft een andere kijk op je doelgroep, voorheen werd ons geleerd dat het kijken naar het onderscheidend vermogen en dit op een goede manier aan het licht brengen dé manier was om een product of dienst te verkopen. Ook wij hebben onze USP omgezet naar voordelen voor onze klant.

Startmomenten gedurende het gehele jaar.

We doen wat we beloven, dat is waar we groot mee zijn geworden. Wat kun je van ons verwachten?

Natuurlijk √ De beste trainers en coaches. Klantwaardering: 9.0!

Zeker √ Kortdurende, succesvolle ontwikkelingstrajecten

Beslist √ Een door het bedrijfsleven gewaardeerd diploma of certificaat

Echt waar √ Tijd en locatie passen perfect in jouw agenda

Ja √ Persoonlijk contact en loyaliteit

Onze medewerkers helpen je graag bij het adviseren van een passende opleiding of een coachingstraject. Neem vandaag nog contact met ons op: 040-2485582.