NIMA Education Partner

NIMA Education Partner wat betekent dit?

NIMA Education Partner herken je aan het bovenstaande logo. De examenbank werkt samen met een zorgvuldige selectie aan Education Partners, waarvan De Laat er een is. De Laat biedt startgarantie voor jouw opleiding in jouw regio, op een van onze leslocaties in Noord-Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Door onze samenwerking met NIMA wordt in alle gevallen een NIMA-examen aan onze opleidingen verbonden. Als onafhankelijke beroepsvereniging neemt NIMA alleen diploma’s af en leidt het zelf niet op.

De voordelen van een intensievere samenwerking

Aan de samenwerking tussen NIMA en de geselecteerde opleiders kleven een aantal voordelen. Zo gelden de diploma’s van NIMA in Nederland als maatgevend, ze zijn gekoppeld aan Europese EQF-opleidingsniveaus en toezicht vindt plaats door een onafhankelijke commissie van de Europese koepel van marketingberoepsorganisaties EMC. Door de intensievere samenwerking tussen NIMA en haar partners worden diploma’s bovendien direct gekoppeld aan de opleiding. Dat betekent dat inschrijving voor het examen via de opleider verloopt. Door deze intensievere samenwerking wordt het afronden van de opleiding bevorderd.

Om welke opleidingen gaat het precies?

De opleidingen die De Laat in partnerschap met NIMA aanbiedt zijn: NIMA A Sales, NIMA B Sales, NIMA A1 Sales, NIMA A2 Sales, NIMA B1 Sales, NIMA Sales B2 Sales. In samenwerking met Move the Crowd bieden wij ook Communicatie A1 en A2, Marketingcommunicatie B1 en B2, Corporate communicatie B1 en B2 en Non-profit/Overheidscommunicatie B1 en B2.

Kwaliteit, flexibiliteit en startgarantie gelden voor jouw opleiding en je weet dat jouw opleidingsvraag bij ons in goede handen is. Wij zijn bijzonder trots dat NIMA onze kwaliteit erkent en heeft beloond met het partnership. Door het NIMA-keurmerk weet je zeker dat de aangeboden programma’s, de professionaliteit van de trainers en de kennis van de examenmethodiek van NIMA wordt gewaarborgd.