NIMA Education Partner

Wat betekent NIMA Education Partner?

De examenbank werkt samen met een zorgvuldige selectie aan Education Partners, waarvan De Laat Kenniscentrum er één is.

De Laat Kenniscentrum biedt startgarantie voor opleidingen bij jou in de regio, op een van de leslocaties in Noord-Brabant, Zeeland, Limburg en Utrecht. Door de samenwerking met NIMA wordt in alle gevallen een NIMA-examen aan de opleidingen verbonden. Als onafhankelijke beroepsvereniging neemt NIMA alleen diploma’s af. NIMA leidt zelf niet op.

De voordelen van een intensievere samenwerking

De samenwerking tussen NIMA en De Laat Kenniscentrum kent een aantal voordelen. Zo gelden de diploma’s van NIMA in Nederland als maatgevend, ze zijn gekoppeld aan Europese EQF-opleidingsniveaus en toezicht vindt plaats door een onafhankelijke commissie van de Europese koepel van marketingberoepsorganisaties EMC. Door de intensievere samenwerking tussen NIMA en De Laat Kenniscentrum, worden diploma’s bovendien direct gekoppeld aan de opleiding. Dat betekent dat inschrijving voor het examen via de opleider verloopt. Door deze intensievere samenwerking wordt het afronden van de opleiding bevorderd.

Om welke opleidingen gaat het precies?

De opleidingen die De Laat Kenniscentrum in partnerschap met NIMA aanbiedt zijn:
NIMA A Sales;
NIMA B Sales;
NIMA A1 Sales;
NIMA A2 Sales;
NIMA B1 Sales;
NIMA Sales B2 Sales.

In samenwerking met Move the Crowd biedt De Laat Kenniscentrum ook aan:
Communicatie A1 en A2;
Marketingcommunicatie B1 en B2;
Corporate communicatie B1 en B2;
Non-profit/Overheidscommunicatie B1 en B2.

Kwaliteit, flexibiliteit en startgarantie zijn de kernwaarden die gelden voor alle opleidingen van De Laat Kenniscentrum. De Laat Kenniscentrum is bijzonder trots dat NIMA de kwaliteit van de opleidingen erkent en heeft beloond met het partnership. Door het NIMA-keurmerk weet je als student zeker dat de aangeboden programma’s, de professionaliteit van de trainers en de kennis van de examenmethodiek van NIMA wordt gewaarborgd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is De-Laat-Kenniscentrum-NIMA-Education-Partner.jpg