Spring naar content

Een cursus boekhouden Eindhoven volgen? Dat kan bij De Laat! 

De basiskennis boekhouden opleiding (BKB)/Elementair boekhouden is een goede stap voor wie kennis wil maken met de boekhouding binnen een handelsbedrijf. De cursus boekhouden start binnenkort in Eindhoven.

Deze cursus boekhouden in Eindhoven bij De Laat Kenniscentrum biedt de kennis en inzicht in het vak van een boekhouder. Om te beginnen, hoef je nog niets van boekhouden te weten. Laten we in dit artikel eens kijken wat deze cursus boekhouden in Eindhoven precies inhoudt.

Kennis maken met het vak

Deze cursus boekhouden, genaamd Basiskennis Boekhouden (BKB) wordt door De Laat Kenniscentrum aangeboden als introductie in het vak van boekhouder. Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Je gaat gelijk aan de slag. De bedoeling van deze cursus boekhouden eindhoven is om kennis te maken met het vak. Je leert hier om de boekhouding te voeren van een kleine organisatie. Hoe open je een grootboekrekening, hoe bereken je het eigen vermogen en maak je journaalposten van de belangrijkste financiële feiten? Dit alles en meer komt aan bod tijdens deze interessante cursus Basiskennis Boekhouden (BKB)/Elementair Boekhouden. Uiteraard wordt deze cursus boekhouden eindhoven ook afgesloten met een examen. Deze leg je af bij de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens of Stibex. Lees hier meer over de verschillende examenbanken.

Wat kun je met deze cursus boekhouden Eindhoven?

Nadat je het praktijkdiploma Basiskennis Boekhouden (BKB) in ontvangst hebt genomen kun je aan de slag als boekhouder of financieel adviseur bij een kleine organisatie. Je kunt zelfstandig een groot deel van de boekhouding op je nemen. Na het behalen van je BKB-diploma kun je er ook nog voor kiezen om verder te studeren. Zo kun je bij De Laat Kenniscentrum ook nog Basiskennis Calculatie (BKC) of het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) behalen. Deze twee opleidingen zijn uitermate geschikt om verder te gaan op datgene dat je tijdens deze eerste kennismaking met het vak van boekhouder geleerd hebt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de cursus boekhouding praktijkdiploma Basiskennis Boekhouden (BKB)/Elementair Boekhouden? Dan kun je altijd een brochure van De Laat Kenniscentrum aanvragen of contact met ons opnemen via info@delaatkenniscentrum.nl.