Spring naar content

Met HBO management deeltijd naar de top!

hbo management deeltijdAltijd al gedroomd van een managementfunctie? De Laat Kenniscentrum helpt jou bij het verwezenlijken van deze ambitie. Voor jou bieden we twee hoogwaardige deeltijd HBO-opleidingen management aan: NEMAS Advanced Management en NEMAS Middle Management. Bij beide HBO management deeltijdopleidingen leiden wij jou op tot een bekwame manager die in staat is om in elke organisatie sturing te geven bij beleidsmatige vraagstukken.

Ben jij een moderne manager?

Als manager bekleed je een belangrijke functie binnen een bedrijf. Jij geeft de missie en visie van jouw organisatie in de dagelijkse praktijk vorm. Voor de bedrijfstop ben jij het verlengstuk op de werkvloer. Tegelijkertijd dien je te beschikken over een flinke dosis mensenkennis. Je zorgt voor een gezonde workflow waarin elke medewerker het uiterste uit zichzelf haalt en het als prettig ervaart om voor jouw afdeling te werken. Een manager beschikt daarnaast over de juiste leidinggevende kwaliteiten die naadloos aansluiten op de bedrijfscultuur. Beide HBO management deeltijdopleidingen van De Laat Kenniscentrum voldoen aan de heersende normen en waarden die elke organisatie vraagt van een moderne manager.

De eerste stappen voor een manager

Wilde je altijd al sturing geven aan een team? Zit leidinggeven jou in het bloed en pas je dit graag in je werk toe? Dan is de opleiding NEMAS Middle Management iets voor jou! Met deze module leer je alles over organisatorische beginselen die je daarna op natuurlijke wijze in de praktijk brengt. Als manager ben je de oren en ogen van je team, dus ben je in staat om managementkwesties op een correcte manier op te lossen. Communicatie is bijvoorbeeld een onmisbaar onderdeel tijdens je werkzaamheden. Tijdens de opleiding besteedt De Laat Kenniscentrum veel aandacht aan deze belangrijke competentie. Als je eenmaal de eerste stappen gaat zetten als manager weet jij als geen ander hoe je krachtige en effectieve communicatie inzet op de werkvloer. Wat zijn nou geschikte communicatiemiddelen? En hoe krijg ik zo goed mogelijk inzicht in een communicatieproces? Met het diploma NEMAS Middle Management sta jij sterk in je schoenen!

Doorgroeien naar hogere managementfunctie

Maar reikt je ambitie verder en groei je het liefst door naar een managementfunctie in de top van een bedrijf? Tijdens de HBO-opleiding NEMAS Advanced Management ligt het accent op de verwerking en toepassing van managementtheorieën uit diverse richtingen. In jouw discipline zijn continu ontwikkelingen gaande waar je op inspringt. In de opleiding houden wij rekening met deze veranderingen in de verschillende managementmodellen die je leert waardoor jij op de juiste manier leiding geeft aan je team. Na het behalen van je diploma is het voor jou een koud kunstje om de externe en interne werkomgeving te analyseren en de door jouw opgedane kennis concreet toe te passen. Hiermee reiken wij jou de juiste handvaten aan om door te groeien naar een hoge managementfunctie!

Opleidingen van De Laat Kenniscentrum

De opleidingen van De Laat Kenniscentrum kenmerken zich door een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Wij bieden onder meer een gevarieerd aanbod van managementopleidingen, zowel op MBO- als HBO-niveau. De Laat Kenniscentrum biedt iedereen de kans om zich met kwalitatief hoogstaande modules zichzelf verder te ontwikkelen. Natuurlijk horen wij graag van je als je overweegt om een opleiding bij ons te volgen! Neem gerust eens contact met ons op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.