Spring naar content

Wat kun je worden met de opleiding middle management?

management opleidingMet de opleiding Middle management van NEMAS ben jij in staat om op een goede wijze dé schakel te zijn tussen het management en de werkvloer. Jij bent die medewerker die meer weet van marketing, financiën en organisatiekunde. Misschien heb je zelfs wel de ambitie om door te groeien naar het management en wil je de opleiding Advanced Management nog volgen.

Op dit moment geef je al leiding of heb je de ambitie om leiding te gaan geven aan een afdeling of filiaal op operationeel en tactisch niveau.

Wat leer je tijdens de opleiding middle management

Je krijgt meer inzicht in de belangrijkste management- en organisatieaspecten. Je maakt kennis met diverse technieken die nodig zijn tijdens gesprekken, vergadering en besluitvorming. Ook heb je inzicht in de verschillende stijlen van leidinggeven. Aan de hand van de theorie kun je de organisatiestructuur en cultuur binnen het bedrijf waar jij werkzaam bent beschrijven en analyseren. Je bent in staat om doelstellingen van het management te vertalen middels doelen, planning en een goede taakverdeling.

Het afstemmen van gesprekken op omstandigheden en met verschillende gesprekspartners is voor jou niet vreemd. Ook weet jij hoe je middels interventietechnieken conflicten kunt oplossen. Je hebt een goede bijdrage bij personeelswerving en het selectieproces.

Het management ziet dat jij over de juiste kennis bezit om met gedegen argumenten de bedrijfsvoering en managementprocessen te verbeteren.

Maar wat kan ik dan worden?

De opleiding Middle management is uitermate geschikt voor teamleiders, coördinatoren, afdelingshoofden, projectleiders, officemanagers of zelfstandig ondernemers die beter willen worden in hun vak óf voor diegenen die ambitie hebben om een van deze functies te gaan bekleden.

In februari 2017 gaat deze opleiding weer van start. Ben jij erbij?