Spring naar content

MBA deeltijd: voor de financieel administratief professional

Deeltijd MBABen jij een financieel administratief professional met de ambitie om door te groeien? Dan is een MBA deeltijd opleiding voor u de uitgelezen mogelijkheid om de volgende stap te zetten in uw carrière. Bij de Laat Kenniscentrum bieden we u de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie aan als dagopleiding en in de avonduren. Op deze manier kunt u uw drukke bestaan combineren met een opleiding die volop doorgroei mogelijkheden biedt.

Deeltijd biedt flexibiliteit

De opleiding moderne bedrijfsadministratie is typisch zo’n opleiding voor mensen die hun sporen al verdiend hebben in de financieel administratieve wereld. U heeft een drukke baan die lastig te combineren is met een (voltijd) studie. Bij De Laat Kenniscentrum begrijpen we dat flexibiliteit voor u van groot belang is. U moet de opleiding immers kunnen combineren met een (fulltime) baan, uw gezin en eventuele andere verantwoordelijkheden. Zelfstudie is, naast de klassikale lessen, daarom een belangrijk onderdeel van de cursus. U studeert wanneer het u het beste uitkomt en kunt de opleiding zo beter combineren met uw sociale leven en baan.

Plaats & tijd

Uw drukke bestaan combineren met een opleiding is al lastig genoeg. Reistijd is niet iets waar u onnodig veel tijd aan wilt verspillen. Een MBA deeltijd opleiding kunt u bij De Laat Kenniscentrum daarom volgen op verschillende locaties. Vooral in Zuid-Nederland zijn wij goed vertegenwoordigd en is er altijd een opleidingslocatie bij u in de buurt. Is het voor u niet mogelijk om de opleiding te volgen op de ‘standaard’ lesmomenten? Dan bieden wij u de mogelijkheid om, in overleg, de opleiding op een specifieke dag of tijd te volgen. Op deze manier kunt u studeren optimaal combineren.

Bedrijven kunnen tevens gebruikmaken van onze mogelijkheid tot incompany trainingen. Wij verzorgen onze opleidingen dan volledig bij u op kantoor!

Deeltijd MBA iets voor u?

Bent u toe aan een volgende stap in uw carrière, maar twijfelt u of u de MBA deeltijd opleiding kunt combineren met uw baan en gezinsleven? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk studieadvies. Samen met u bekijken we graag of de deeltijdopleiding Moderne Bedrijfsadministratie aansluit bij uw privé leven en carrière doelstellingen.