Spring naar content

Nevenvestiging locatie StrijpS

Bewerk

Bezoek onze locatie op StrijpS. StrijpS is een wijk en voormalig bedrijventerrein in het Eindhovense stadsdeel Strijp. De Laat Kenniscentrum is hier sinds 2012 gevestigd.

Het gebied was van elektronicabedrijf Philips. In de voormalige bedrijfsgebouwen zijn sinds 2000 creatieve bedrijven en woningen gevestigd. Station Eindhoven Strijp-S is vlakbij. De Laat Kenniscentrum kun je onder andere vinden op StrijpS, maar ook op SectieC.

Aan de rand van StrijpS, dichtbij het PSV stadion ligt gebouw Videolab. Kom met de lift of de trap naar boven en vind hier op de 1e etage ons bedrijf. De Laat Kenniscentrum is in 2009 gestart met als kracht klantgericht opleiden en hiermee een meerwaarde toevoegen aan de ontwikkeling van elk individu, team en bedrijf.

Inmiddels hebben we onze strepen verdiend en hebben wij heel wat tevreden ambassadeurs rondlopen. Klik hier om te lezen wat klanten over ons zeggen.

Talent ontwikkelt zich op locatie StrijpS

De Laat Kenniscentrum biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen. Naast de mogelijkheid tot opleiding is, zijn wij ook sterk in het coachen binnen jouw bedrijf. De medewerkers vormen hierbij de basis. Middels de bewezen methodes TMA en Insights Discovery helpen we jouw bedrijf vanuit daar verder te groeien.

Wat kun je vinden op StrijpS?

Op onze hoofd locatie zijn verschillende trainingslocaties en vergaderlocaties gevestigd. Kijk hier voor een impressie van de ruimtes.

Onze examenlocatie is verhuisd naar onze hoofdlocatie, gelegen op SectieC. Wil je meer weten over ons COEL toetscentrum? Klik dan op de link.

Breng gerust een bezoek aan ons óf breng jezelf tot ontwikkeling door het volgen van een van onze opleidingen en/of korte trainingen.

Voel je welkom!

Team de Laat Kenniscentrum