Spring naar content

NIMA opleidingen: hét opleidingsconcept voor marketing-, sales- en communicatieprofessionals

NIMA opleidingen Bij De Laat Kenniscentrum bieden we u verschillende NIMA opleidingen aan. NIMA staat voor Nederlands Instituut voor Marketing. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is NIMA geen opleider. Het betreft een beroepsvereniging en exameninstituut voor de marketing- sales- en communicatiebranche. Het doel van de instelling is persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van het vakgebied te bewerkstelligen. Dit doen ze door marketing-, sales- en communicatieprofessionals gedurende hun carrière te ondersteunen met kennis, contactmomenten en inspiratie.

Toonaangevend op het gebied van marketing, communicatie en sales

NIMA is afgelopen decennia uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie binnen de marketing- sales- en communicatiesector. Wij van De Laat Kenniscentrum zijn één van de opleidingscentra die bevoegd zijn NIMA opleidingen te verzorgen. Een NIMA diploma wordt zeer gewaardeerd door werkgevers in de branche. Steeds vaker zien we dat werkgevers in vacatures een NIMA diploma toevoegen onder het kopje ‘functie-eisen’.

Persoonlijk studieadvies

Bent u werkzaam in de marketing, sales of communicatie? Dan is er altijd een NIMA opleiding die bij u past. Er worden opleidingstrajecten aangeboden op de niveaus A, B en C. Het is afhankelijk van uw werkervaring, kennisniveau en ambities welke opleiding het best bij u past. Wij begrijpen dat deze keuze erg lastig kan zijn. Daarom voorzien wij u graag van een persoonlijk studieadvies. In een vrijblijvend gesprek bekijken we graag welke opleiding het best aansluit op uw specifieke situatie.

Theorie en praktijk

De NIMA beroepsopleidingen vormen naar onze mening een waardevolle toevoeging voor professionals die werkzaam zijn in de branche. Het is een opleidingsconcept dat goed aansluit op de situatie van werkenden. U doet niet alleen theoretische kennis op over het vakgebied, u leert ook vaardigheden die u direct kunt toepassen in de praktijk. Daarmee is een NIMA opleiding direct een waardevolle aanvulling voor uw carrière.

De NIMA opleidingen

Bij De Laat Kenniscentrum bieden we u verschillende NIMA opleidingen aan, denk aan NIMA sales A, NIMA sales B en NIMA marketing A. Bekijk hier het overzicht van al onze marketing- en salesopleidingen en neem hier een kijkje voor onze communicatieopleidingen. Heeft u interesse in een persoonlijk studieadvies of heeft u vragen over de opleidingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een persoonlijk adviesgesprek met u in en staan altijd paraat voor het beantwoorden van uw vragen.