Spring naar content

SUMMA Zakelijke dienstverlening onderwijs & bedrijf stopt met het avondonderwijs.

De Laat Kenniscentrum is vanaf heden dé opleider voor avondonderwijs in Eindhoven

SUMMA Zakelijke dienstverlening onderwijs en bedrijf is jarenlang actief geweest in het avondonderwijs in Eindhoven. Vele studenten volgden naar tevredenheid in de avonduren onder andere een (loon)administratieve, management of secretariële opleiding. Ook de Laat Kenniscentrum heeft door de jaren heen in de regio Eindhoven naam opgebouwd wanneer het gaat om avondonderwijs. Het leveren van maatwerk, startgarantie, kwaliteit en flexibiliteit maakt dat bedrijven en individuele studenten kiezen voor de dienstverlening van De Laat Kenniscentrum.

SUMMA stopt met avondonderwijs, De Laat Kenniscentrum neemt de studenten over.

Een geruisloze overgang, continuering van kwaliteit en onderwijs kunnen (blijven) volgen in of de nabijheid van Eindhoven is het uitgangspunt geweest bij het zoeken naar een opleidingspartner die de klanten van het SUMMA Zakelijke Dienstverlening Onderwijs & Bedrijf zou overnemen. Een samenwerking is uiteindelijk gezocht met De Laat Kenniscentrum. Klanten zijn met ingang van de volgende module of start van de nieuwe opleiding gestart bij De Laat Kenniscentrum.

Wie doet wat?

Het SUMMA college richt zich op het dagonderwijs in de vorm van BBL en BOL binnen 8 verschillende interessegebieden. De Laat Kenniscentrum richt zich op werkenden en werkzoekenden die zich graag willen laten bij en/of omscholen. Ben je op zoek naar een bij -of omscholing in Eindhoven of de nabije regio? Dan ben je bij De Laat Kenniscentrum aan het juiste adres.

Wie is De Laat Kenniscentrum?

De Laat Kenniscentrum is dé opleider wanneer het gaat om sales, administratie, loonadministratie, logistiek, management en specialistische secretariële opleidingen als medisch en juridisch secretaresse. Ze leiden jou op naar een erkend diploma van een onafhankelijke examenbank. Het opleidingsinstituut vindt het belangrijk dat het diploma of certificaat een meerwaarde heeft op jouw CV. Jouw examen wordt afgenomen door de Associatie voor Examinering, Stibex, NIMA of het IVIO.

Eindhovense roots

De Laat Kenniscentrum is trots dat zij met het 10-jarig bestaan als bedrijf met een Eindhovense roots en een vestigingslocatie op StrijpS dé Eindhovense opleider is voor diegenen die op zoek zijn naar een bijscholing.

Ze nodigen oud-studenten van het SUMMA college en nieuwe studenten dan ook van harte uit om kennis met ons te maken. Voor meer informatie: www.delaatkenniscentrum.nl.