Spring naar content

NIRPA? Wat kan dit voor mij betekenen?

NIRPA staat voor payroll professionalisme. U bent werkzaam als salarisprofessional en wil graag werkzaam blijven in deze branche. U wilt uw kansen op de arbeidsmarkt optimaal benutten. Dan is een NIRPA registratie een uitstekende titel om aan te tonen dat uw vakkennis uptodate is.

RSa of RPP

Indien u een erkende loonopleiding afrond bij De Laat Kenniscentrum kunt u zich bij het NIRPA laten registeren en de titel RSa (Register Salarisadministrateur) of RPP (Register Payroll Professional) gaan voeren. U laat hiermee zien dat uw vakkennis uptodate is. Afnemers van salarisdiensten nemen NIRPA certificering steeds vaker mee in de keuze van hun salarisverwerker. Uw erkenning is dus van meerwaarde op uw CV. Middels Permanente Educatie blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, u heeft toegang tot de exclusieve LinkedIn groep voor Payroll Professionals, de netwerkbijeenkomst Payroll Praat en het NIRPA Congres.

Praktijkdiploma Loonadministratie PDL

De opleiding PDL is een van onze geaccrediteerde opleidingen. Na het behalen van je diploma kun je je laten registreren.

Als je je diploma PDL hebt behaald kun je zelfstandig aan de slag als loonadministrateur. Als loonadministrateur beheer je de salarisadministratie van een bedrijf. Jij zorgt ervoor dat elke maand de salarissen op tijd worden betaald en dat de loonbelasting wordt overgemaakt. Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Je verzamelt en controleert salarisinformatie.
  • Je zorgt dat lonen en belastingen worden betaald.
  • Je beantwoordt vragen van medewerkers.

NIRPA in twee minuten

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de registratie of over het NIRPA. Vraag dan vrijblijvend een informatiepakket aan middels www.nirpa.nl/informatiepakket. Meer informatie over onze erkende opleiding PDL of BKL? Neem dan contact met ons op: 040-2485582.