Spring naar content

De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden start in 2017 in o.a. Eindhoven en Maastricht

boekhoudenJij bent affiniteit met administratie. Mogelijk heb je in het verleden de opleiding BKB en/of BKC afgerond. Je bent ambitieus en je volgende stap is de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden. Want het voeren van een administratie is jouw ding!

Jouw toekomstige werkzaamheden

Je assisteert bij het plannen, coördineren en aansturen van opdrachten, het reviewen van administraties, financiële rapportages en dossiers. Je bent proactief in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en draagt zorg voor een efficiëntere uitvoering. Vaak bewaak je in teamverband de planning en voortgang van opdrachten en het halen van deadlines.

Ga je aan de slag met je diploma PDB is een van jouw kwaliteiten dat je niet alleen goed zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband.

Met PDB doorgroeien naar MBA

Wil je een assistent finance controller worden, dan zorgt de opleiding PDB voor een prima basis wanneer je besluit door te studeren. Voor assistent controllers wordt vaak minimaal een afgeronde MBA opleiding vereist. De kerncompetenties voor een goede assistent controller heb jij al aangetoond met je opleiding PDB, je bent gestructureerd en accuraat in je administratieve werkzaamheden, je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden, je hebt een professioneel kritische houding, je bent stressbestendig, analytisch en flexibel. Doorstromen naar de opleiding MBA is voor jou dus geen enkel probleem.

We wensen je een succesvolle toekomst toe. In februari 2017 gaan onze administratieve opleidingen weer van start. Zorg dat je erbij bent!