Spring naar content

U kunt zich weer inschrijven voor de startdata in september!

De Laat Kenniscentrum onderscheidt zich door een persoonlijke en kleinschalige aanpak, startgarantie, flexibiliteit en het leveren van maatwerk van individu tot groep. De klant staat bij ons nog echt centraal.

De Laat Kenniscentrum is naast opleider voor examens als NIMA, Associatie, CCV, Stibex en LSSO, ook partner voor bedrijven wanneer het gaat om coaching, bedrijfsadvies, bedrijfstrainingen en opleidingen. Je vindt de opleidingslocaties van De Laat Kenniscentrum in Brabant, Limburg, Zeeland en Utrecht.

Je studeert bij ons wanneer je weer werkzaam wil worden en/of blijven. Het kan zijn dat je een studie moet volgen naar aanleiding van een functionerings- of beoordelingsgesprek. Bij ons ben je dan aan het goede adres. Het aanbod aan opleidingen is breed van administratief tot marketing en sales, van logistiek en veiligheid tot personeel en arbeid. De opleidingen en cursussen omvatten 1 dagdeel tot meerdere jaren. Je studeert op MBO of HBO niveau.

Wist je dat met de komst van de scholingsplicht, als aanvulling op goed werkgeverschap de werkgevers met ingang van 1 juli 2015 verplicht zijn om de werknemer in staat te stellen scholing te volgen die noodzakelijk is voor de uitoefening van jouw functie. Men wil hiermee inzetten op brede en langdurige inzetbaarheid.

Volg een scholing bij een erkende opleider zodat je weet dat de opleiding aan gestelde kwaliteitsnormen voldoet.

Nog geen keuze kunnen maken? Vraag dan een studieadviesgesprek aan. Weet je al welke opleiding je wilt volgen, schrijf je dan in voor één van de startdata in september.