Spring naar content

Wat zijn de kansrijke beroepen in 2021?

Er zijn verschillende kansrijke beroepen die aansluiten bij zowel opleidingen en trainingen die wij aanbieden bij de Laat Kenniscentrum. Dit artikel laat verschillende beroepen zien die kansrijk zijn in 2021. Daarnaast is er een koppeling tussen opleidingen en deze beroepen te vinden.

Kansrijke beroepen in de commerciële sector

Beroepen die aansluiten binnen de economische/commerciële sector zijn onder andere een inkoper en commercieel medewerker binnendienst. Voor deze beroepen zijn er verschillende opleidingen op meerdere niveaus te vinden. Denk hierbij aan afstandsonderwijs NIMA A Sales of NIMA Sales B opleiding verkoopleider.

Daarnaast is het gebruik maken van online marketing steeds belangrijker aan het worden. Elk bedrijf die promotie wil maken maakt wel gebruik van social media of online marketing termen. Denk hierbij aan beroepen zoals een online marketeer of een SEO specialist.

Medische opleidingen en beroepen

Wil jij een steentje bijdragen in de zorg? Wil je meer kennis vergaren over de medische sector? Help je graag als assistent of als medische secretaresse? Een van de kansrijke beroepen in 2021 is namelijk het zijn van een medische secretaresse. Ziekenhuizen en doktersposten hebben nu op dit moment behoefte aan deze medewerkers. Volg hiervoor een opleiding van IVIO medisch secretaresse. Daarnaast is het ook mogelijk om een medische administratieve medewerker te worden door de IVIO medisch administratief medewerker opleiding te volgen bij de Laat Kenniscentrum.

Veiligheid en logistiek

Bij de Laat Kenniscentrum zijn er ook opleidingen en cursussen mogelijk op gebied van veiligheid. Denk hierbij aan het VCA examen wat voor iedereen nuttig kan zijn die veilig te werk wil gaan op de werkvloer. Maar dit is ook een ideale mogelijkheid voor als je een operationeel leidinggevende wil zijn. daarvoor heb je de VCA VOL cursus.

Management en opleidingen

Opzoek naar een opleiding die meer past bij het worden van een manager van een onderneming? Ook daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden bij de Laat Kenniscentrum. Zo is er een mogelijkheid om een cursus vergader- en presentatietechnieken te volgen. Zo weet je op ieder moment hoe je het beste kan presenteren voor andere medewerkers. Of denk je liever mee met het management? Als assistent manager verricht je zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op secretarieel en organisatorisch niveau.

Nog meer kansrijke beroepen en contact met de Laat Kenniscentrum

Naast de opleidingen en beroepen die benoemd zijn in dit artikel zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk hierbij aan een cursus voor zakelijk Nederlands en Engels voor als je wil werken als medewerker klantenservice. Of je computervaardigheden verbeteren door middel van verschillende cursussen. Misschien wil je meer informatie over je talenten en competenties? Dit kan je ontdekken door middel van de Talenten Motivatie Analyse TMA.

Voor dit en nog meer mogelijkheden kan je altijd contact met ons nemen. Dit kan door te bellen naar 040-2485582 of door te mailen naar info@delaatkenniscentrum.nl